До 2 години гаранция

24/7 услуга (спешни ремонти)

“Няма решение, няма заплащане”

Над 150.000 резервни части на склад

Двигател

Search: {{productSearch}}

Регулатор

Какво е регулатор?

Регулаторът, също така наричан честотен контролер, се използва за управление на скоростта на електромотор. Можете да регулирате оборотите на оста (скоростта) на електромотор, като използвате честотен контролер. Когато увеличавате честотата, оста (роторът) на мотора ще работи по-бързо. Обратно, ако намалите честотата, оста (роторът) на мотора ще се върти по-бавно. UNIS Group специализира в ремонта на регулатори на променлива скорост, серво контролери и софтстартери.

За какво се използва регулаторът?

В момента регулаторът на променлива скорост се използва в много сектори на индустрията. Регулаторът например се използва при управление на скоростта на конвейерни ленти и вентилатори, при повдигателни механизми и помпи, както и при обработката на различни материали като дърво и метал, където променливата скорост е важна. Тази скорост може да се променя с помощта на регулатор.

Предимства на регулатора

Регулаторът има много предимства. Регулаторът позволява:

  • пестене на енергия;
  • постоянно напрежение и честота;
  • защита на мотора;
  • по-малко механично напрежение при монтаж;
  • подобряване на производителността и качеството.

Ремонт на регулатор

UNIS Group има многогодишен опит в ремонта на регулатори на променлива скорост и ремонтира както стари, така и нови модели. С над 300 специално проектирани изпитателни установки можем да тестваме огромна гама от електроника от различни типове и марки, като например Siemens, ABB и Danfoss. Ще получите до две години гаранция за ремонта на регулатори на променлива скорост до 110 kW.

До 2 години гаранция

24/7 услуга (спешни ремонти)

“Няма решение, няма заплащане”

Над 150.000 резервни части на склад