До 2 години гаранция

24/7 услуга (спешни ремонти)

“Няма решение, няма заплащане”

Над 150.000 резервни части на склад

CNC

Search: {{productSearch}}

CNC

Какво е CNC управление?

CNC (цифрово програмно управление) управление е система за управление на стругове и фрези, която се изпраща от компютър. CNC компонентите обикновено се използват при механична обработка за точно отстраняване на части от пластмаса, дърво и метал. CNC гарантира разработването на нови технологии за механична обработка като лазерно рязане и електроискрово обработване.

За какво се използват CNC контролерите?

CNC контролерите се използват при обработката на материали, наред с други неща. CNC управлението например се използва при лазерно рязане, заваряване, огъване и пробиване. CNC управлението е особено подходящо, когато трябва да се произведат голям брой сложни продукти.

Предимства на CNC

Използването на CNC има редица предимства:

  • работата с CNC предлага висока точност и малко време за престой;
  • използването на CNC осигурява постоянно високо качество;
  • CNC предлага гъвкаво и многофункционално управление на инструменти за машинна обработка.

Ремонт на CNC

UNIS Group имат богат опит в ремонтирането на CNC части. Например, възможно е да се ремонтират контролните интерфейсни карти, захранването, контролния панел и обратното захранване. UNIS Group ремонтира на ниво компоненти, което означава, че можем да поправим всички марки, типове и серии. UNIS Group има опит със Siemens, Fanuc и Heidenhain. След ремонта се изпитва внимателно (комуникационни портове, защитни вериги, съхранение на параметри и др.). Ремонтите имат гаранция до 2 години.

До 2 години гаранция

24/7 услуга (спешни ремонти)

“Няма решение, няма заплащане”

Над 150.000 резервни части на склад