Eдинични AC задвижващи системи ABB ACS800

Eдиничните задвижващи системи ABB ACS800 са подходящи за индустриални приложения в индустрии, чиято дейност е свързана с хартия, метал, минно дело, цимент, електричество, химия и нефт и газ. AC задвижващите системи се предлагат в различни варианти, включително самостоятелни модели, модели с монтажни системи и модели за вграждане. Задвижващите системи са с уплътнения срещу влага (IP21), но също така има налични модели, които са защитени срещу прах (IP55). Повече информация за серията ACS800 може да бъде намерена в ръководството.

Продажба и ремонт на ABB ACS800

UNIS Group разполага с нови и използвани ACS800 задвижващи системи на склад. Също така UNIS Group има голям опит в ремонтирането на задвижващи системи и друга електроника на ABB. Задвижващите системи на ABB се ремонтират професионално от нашите техници и се изпитват обстойно, като се използва нашата система за тестване на ABB, преди да бъдат върнати на клиента. Интересуват ли Ви нашите услуги, или се нуждаете от повече информация? Не се притеснявайте да се свържете с нас.

ABB ACS800 single drive

Текуща стока

Любопитни ли сте за нашата текуща стока от серията ACS880? По-долу ще намерите обзор на някои от моделите, които предлагаме за продажба – както нови, така и използвани, както и такива, които можем да ремонтираме. Моделът, който търсите, посочен ли е? Все пак може да го имаме в наличност в склада, а ремонтът винаги е възможен вариант. Също така ние можем да Ви посъветваме относно потенциалния заместник на Вашата AC задвижваща система ACS800. Не се притеснявайте да се свържете с нас – не се задължавате по никакъв начин.