Индустриални проекти

UNIS Group има отдел за научноизследователска и развойна дейност (R&D), който е специално създаден за решаване на специфични технически проблеми. Нашите квалифицирани техници подпомагат проектирането в сътрудничество с клиента. Тези проекти са изключително разнообразни, с широка гама от промишлени приложения.

Редизайн на съществуваща електроника

UNIS Group произвежда поръчкова електроника на базата на Вашите специфични нужди. Това Ви позволява да избегнете инвестицията в една изцяло нова система; Вместо това, ние ще ремонтираме електрониката на съществуващата машина, като гарантираме, че тя ще продължи да функционира. Ако електрониката от която се нуждаете е излязла от употреба, UNIS Group може да проведе задълбочен анализ и да ги произведе за Вас.

Разработване на специфични системи за изпитване

Ние също така изграждаме системи за изпитване по поръчка. Това ни позволява да тестваме предварително в нашия отдел по Научноизследователска и развойна дейност, всички специфични ремонти, извършени за даден клиент.

Освен това, понякога по отношение на модула се наблюдава проблем, с това че данните за връзка и / или контрол на софтуера са неизвестни. Ние можем да разработим тестове за тези случаи, което ще направи възможна проверката на модулите.

Имате ли конкретен проект или проблем във вашата производствена среда? В UNIS Group ще се радваме да Ви помогнем с решение. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, без каквито и да било задължения. Нашите техници са на Ваше разположение.