Варианти за договор

Нашите договори ни дават възможност да Ви предложим персонализирани услуги. Въз основа на вашите нужди, Вие и лицето Ви за контакт в UNIS Group ще решите коя форма на договор е най-подходяща за Вашите нужди и изисквания. Ние ще Ви изпратим оферта въз основа на списъка с части, поискани от вас.

На разположение са следните опции:

Договор за реакция

По силата на този договор, ние сме на разположение 24/7 в случай на дефекти. Вашата поправка е с приоритет пред всички други поръчки. Веднага след като получим Вашата дефектна част, UNIS Group ще започне ремонта ѝ в рамките на четири часа. С договор за реакция може да намалите/минимизирате допълнителните разходи.

Договор за части на склад (критични складови наличности)

UNIS Group може да Ви гарантира наличността на резервни части на базата на предоставен списък на Вашите критични складови наличности. Необходимата резервна част може да бъде доставена в рамките на 24 часа. Можем да осигурим и спешни доставки срещу допълнително заплащане.

Частите са винаги на Ваше разположение за срока на договора. Това означава, че можете да сведете до минимум разходите, свързани с непланирано спиране на производството в резултат от дефект на промишлена електроника. Цената по договор зависи от нужните части.

Предимството за Вас

  • Подмяна на дефектна резервна част в рамките на 24 часа
  • Минимизиране на разходите за спиране на производството
  • Отлагане на нови инвестиции
  • По-дълго ползване на текущата Ви производствена линия или машина
  • Сигурност на услуга

Можете да си минимизирате разходите за спиране на производството, причинени от дефекти на промишлена електроника.

Заинтересовани?

Интересувате ли се от един онези видове договори с UNIS Group? Не се колебайте да ни се обадите и да дискутираме опциите.