Единствена по рода си ремонтна услуга за захранвания

13 април 2017

UNIS Group вече може да ви предложи единствена по рода си ремонтна услуга на захранвания! UNIS Group разполага с всички познания, необходими за ремонта на захранвания. За да изпитаме ремонтираните захранващи устройства, създадохме цялостна UV система за сушене, включително необходимите хардуер, охлаждане за лампите и интерфейса човек-машина (HMI), така че да възпроизведем начина на функциониране на системата. Благодарение на тази уникална постановка на изпитване можем да тестваме ремонтираните захранвания задълбочено и да гарантираме правилното им функциониране.

Единствена по рода си ремонтна услуга за захранвания

Ултравиолетовите (UV) сушилни системи са разработени за печатарската индустрия. Системите за сушене са проектирани така, че да позволят бързото изсушаване на течности, чувствителни на UV светлина. Един такъв пример е мастилото, което използват принтерите за печат на вестници и списания.

При печатната машина всяко от множество печатащи устройства нанася върху хартията различен цвят мастило. За изсушаване на мастилото между две печатащи устройства се използват мощни UV лампи. Тези така наречени сушилни апарати позволяват нанасянето на множество слоеве мастило в бърза последователност без зацапване на печатната машина.

Мощните UV лампи при системите за сушене се управляват от електронно захранващо устройство, предназначено специално за тази цел. В една печатна машина обикновено се използват множество захранвания, като контролерът е разположен върху главното устройство, с множество свързани подчинени устройства.

Бихме искали да ви предложим един устойчив начин за удължаване на живота на тези системи.

Предимства на ремонтната услуга:

  • Ще намалите разходите си
  • Ще удължите живота на своите UV системи
  • Ще можете да отложите покупката на нови части
  • Правилно функциониране, гарантирано от уникалната постановка на изпитване
  • 1 година гаранция

Интересувате ли се?

Ако искате да научите повече за това какво можем да направим за вас, свържете се с нас и попитайте за възможните решения.