Ремонти на електроника

UNIS Group ремонтира повече от 41 000 части за година. Отделът за ремонти се намира в централата в Холандия. Професионалните сервизни инженери ремонтират на компонентно ниво, благодарение на модерното оборудване за измерване и изпитване. UNIS Group е специализирана в ремонтите както на излязлата от поддръжка електроника така и новата. Прочетете повече за процеса на ремонт и тестване.

Фиксирани цени

След като електронната част е изпратена, получавате необвързваща оферта. UNIS Group разполага с база данни с цени на над 300,000 вида различна промишлена електроника. Цената на ремонта е фиксирана. Вие знаете предварително сумата, която трябва да платите.

„Без решение няма заплащане”

Всички ремонти се извършват на база „Без решение няма заплащане”. Когато един ремонт е неуспешен, вие няма да бъдете таксувани с разходите по ремонта. В зависимост от уговореното, повреденият артикул ще Ви бъде изпратен обратно или ще бъде рециклиран отговорно.

Анализ на компоненти

Срокът за доставка зависи от наличността на компоненти, необходими за ремонта. Когато необходимите за ремонт компоненти не са в наличност е трудно да се отговори на времето за доставка. За да се сведе до минимум рискът от изчерпани компоненти UNIS Group взима следните предпазни мерки:

  • UNIS Group има автоматизирана система за поръчка на компоненти. Когато е достигнато минималното ниво склад, компоненти се поръчват автоматично на доставчика.
  • Всяка неизвестна промишлена електроника се анализира от нашия отдел за анализ на компоненти и се закупуват съответните части, които не са в наличност.

UNIS Group има на склад над 38,000 различни компоненти.

Превантивна поддръжка

По стандарт не само дефектните компоненти се заменят по време на ремонт, но и всички критични компоненти. Това значително намалява вероятността от нов дефект в бъдеще.

Превантивната замяна на критични компоненти също така предотвратява дефектирането на други компоненти и намалява риска от цялостен отказ на електрониката.

Превантивна поддръжка се предлага и като отделна услуга. Шансът за спиране на производство се свежда до минимум, когато е на лице превантивна процедура за поддръжка на електрониката. Вместо да бъдете изненадани, можете сами да планирате поддръжката.

Попитайте нашия екип по продажбите за възможностите!

Ремонти електроника