Ремонти на електроника

UNIS Group ремонтира повече от 41 000 части за година. Отделът за ремонти се намира в централата в Холандия. Професионалните сервизни инженери ремонтират на компонентно ниво, благодарение на модерното оборудване за измерване и изпитване. UNIS Group е специализирана в ремонтите както на излязлата от поддръжка електроника така и новата. Прочетете повече за процеса на ремонт и тестване.

Фиксирани цени

След като електронната част е изпратена, получавате необвързваща оферта. UNIS Group разполага с база данни с цени на над 300,000 вида различна промишлена електроника. Цената на ремонта е фиксирана. Вие знаете предварително сумата, която трябва да платите.

„Без решение няма заплащане“

Всички ремонти се извършват на база „Без решение няма заплащане”. Когато един ремонт е неуспешен, вие няма да бъдете таксувани с разходите по ремонта. В зависимост от уговореното, повреденият артикул ще Ви бъде изпратен обратно или ще бъде рециклиран отговорно.

Спешни ремонти 24/7

Спира ли Вашата продукция заради дефектна електроника? UNIS Group може да Ви предложи решение чрез извършване на неотложни ремонти.

UNIS Group веднага ще започне ремонта на дефектната част, след като е пристигнала. Също така може да изберете нашите услуги за подмяна. Ако имаме налична работеща част в нашия склад ние ще Ви я изпратим веднага.

UNIS Group предлага 24/7 услуга за свеждане до минимум на непредвидените прекъсвания в производството. Срещу допълнително заплащане е възможно да бъдат извършвани спешни ремонти след работно време и през почивните дни. С абонаментен договор може да намалите/минимизирате тези допълнителни разходи.

Анализ на компоненти

Срокът за доставка зависи от наличността на компоненти, необходими за ремонта. Когато необходимите за ремонт компоненти не са в наличност е трудно да се отговори на времето за доставка. За да се сведе до минимум рискът от изчерпани компоненти UNIS Group взима следните предпазни мерки:

  • UNIS Group има автоматизирана система за поръчка на компоненти. Когато е достигнато минималното ниво склад, компоненти се поръчват автоматично на доставчика.
  • Всяка неизвестна промишлена електроника се анализира от нашия отдел за анализ на компоненти и се закупуват съответните части, които не са в наличност.

UNIS Group има на склад над 38,000 различни компоненти.

Превантивна поддръжка

По стандарт не само дефектните компоненти се заменят по време на ремонт, но и всички критични компоненти. Това значително намалява вероятността от нов дефект в бъдеще.

Превантивната замяна на критични компоненти също така предотвратява дефектирането на други компоненти и намалява риска от цялостен отказ на електрониката.

Превантивна поддръжка се предлага и като отделна услуга. Шансът за спиране на производство се свежда до минимум, когато е на лице превантивна процедура за поддръжка на електрониката. Вместо да бъдете изненадани, можете сами да планирате поддръжката.

Попитайте нашия екип по продажбите за възможностите!

Ремонти електроника